Rólam

Végzettségeimet tekintve felsőfokú műszaki, pénzügy-számviteli és MBA diplomával is rendelkező tapasztalt szakember vagyok.   - Több mint 20 éve foglalkozom vállalatirányítási rendszerekkel, méréssel és céges üzleti folyamatokkal.   - 27 évesen egy az osztrák állam tulajdonában lévő, a hazai piacon meghatározó részesedéssel rendelkező, élelmiszer, ital és dohányáru nagykereskedelemmel foglalkozó cégnek voltam az informatikai igazgatója.   - 35 évesen egy a Nasdaq-on is jegyzett amerikai tulajdonú, vállalatirányítási rendszereket és iparági szoftvermegoldásokat fejlesztő multinacionális vállalat hazai disztribúcióját vezettem alapító-tulajdonosként 5 éven keresztül.  
​​Inspiráló és kihívásokkal teli környezetben az ember gyorsan fejlődik. Cégvezetőként már elég korán magas szintre fejlesztettem a hatékonyságot. Ilyenkor az idő az egyik legértékesebb, hirtelen nagyon kevés lesz belőle. Később megtanultam azt is, hogy mindenkinek olyan a csapata, amilyet megérdemel. ESTJ személyiségként jól éreztem magam az ügyvezetői szerepben, de idővel rájöttem, engem valójában nem ez tesz boldoggá. ​Önmagamat akkor találtam meg, amikor lazítottam a fogyasztói társadalom normáival kapcsolatban. Az eredményműhelyt azért hoztam létre, hogy segítsek másoknak is eredményesebbé válni és ez a tevékenység közben engem is frissen tart.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!